Tarife și abonamente

Vezi aici tarifele și abonamentele

FIRST

First class at Bodhistudio

Prima clasă la Bodhistudio

30 lei

BODHI1

1 ședință

Drop in

50 lei

INTRODUCTION CARD

5 ședințe de yoga pentru 150 lei

Vezi ce ți se potrivește din cele peste 80 de clase lunare

150 lei

BODHI4

4 ședințe

Ai 4 ședințe valabile 30 de zile din momentul primei ședințe.

180 lei

BODHI6

6 ședințe

Ai 6 ședințe valabile 30 de zile din momentul primei ședințe.

260 lei

BODHI8

8 ședințe

Ai 8 ședințe valabile 30 de zile din momentul primei ședințe.

300 lei

Abonament 1 lună

Ai acces nelimitat timp la toate cursurile timp de 1 lună + 10% discount la orice workshop din cadrul Bodhistudio.

500 RON

Ședințe private

Ședință privată 60 minute

150 lei

Ședință privată 90 minute

180 lei

Întrebări frecvente

Află ce servicii avem pe lângă cursurile de Yoga

 1. Ce am nevoie pentru a practica yoga?

  Tot ce îți trebuie sunt haine confortabile și o atitudine pozitivă. Vom face o varietate de mișcări în clasă, așa că hainele pe care le porți ar trebui sa fie confortabile. Unele clase te vor face să transpiri, așa că îmbracă-te corespunzător. În studioul nostru gasești atât saltele, cărămizi, curele pentru yoga, cât și pături pentru a îți spori confortul.

 2. Nu am mai practicat yoga niciodată. Ce trebuie să știu?

  Nicio problemă. Poți vorbi cu un membru al studioului, iar el iți va recomanda clase cu un ritm mai gentil sau un curs introductiv de yoga pe care îl oferim de câteva ori pe an. În plus, aceste clase sunt recomandate în cazul unei accidentări sau în afecțiuni care iți îngreunează mobilitatea, precum artrita sau tendinita.

 3. Trebuie să mă înscriu la o clasă în avans?

  Da. Te rugăm să te înscrii folosind aplicația de pe site. Dacă ai uitat să te înscrii pe site, ne poți trimite un email sau ne poți suna, pentru a îți confirma disponibilitatea locurilor în clasă. Pentru a evita pierderea ședinței, dacă te-ai înscris și din motive personale nu poți participa, te rugăm să anulezi rezervarea cu minim trei ore înainte de începerea clasei.

 4. Ce se întamplă dacă am o accidentare sau o problemă de sănătate?  Întâi consultă un medic pentru a te asigura că totul este în regulă. Este la fel de important să te consulți cu profesorul înainte de clasă dacă ai nelămuriri. Membrii studioului te pot ajuta să alegi clasa potrivită. Yoga nu este competiție! Nu este comparație! Nu ar trebui nici măcar să comparăm poziția de săptămâna trecută, deoarece fiecare zi este ceva nou. Ascultă-ți corpul, iar dacă acesta îți spune să te retragi, fă-o. Nimeni nu te va judeca, este corpul tău și practica ta.

 5. La ce să mă aștept când ajung la o clasă?

  - Vino cu 10-15 minute mai devreme. Dacă clasa dinaintea clasei tale este în desfăsurare, te rugăm să aștepți în liniște în afara studioului până când aceasta se va termina. - Deconectează-te. Închide-ți telefonul. Pune-l pe modul “airplane” sau închide-l complet. - Scoate-ți încălțămintea de îndată ce intri în studio. În studio mergem în tălpile goale, iar murdăria este un lucru nedorit. - Dacă ești nou, completează formularul primit, introduce-te profesorului și spune-i dacă există probleme de sănătate despre care ar trebui să știe. - Așează-te pe saltea si acordă-ți câteva minute de liniște pentru a te conecta fizic și mental la clasă. Important este că în cele 75-90 de minute îți vei acorda timp de calitate și atenție ție.

 6. Trebuie să fiu flexibil/ă?

  Nu, nu este nevoie să fii flexibil pentru a practica yoga. Acesta este un mit urban. Yoga nu este doar despre a îți întinde corpul, ci și despre tonifiere, calmare, meditație, spiritualitate, vindecare și deschidere. Flexibilitatea este doar un aspect al practicii. De îndată ce practici yoga pentru o perioadă de timp, vei căpăta flexibilitate în mod natural, dar și o multitudine de alte beneficii.

 7. Pot mânca înainte de clasă?

  Pentru confortul tău complet te rugăm să nu mănânci cu cel putin două ore înainte de clasă. Dacă trebuie să mănânci ceva, atunci mănâcă ceva ușor precum fructe, legume crude, suc natural, ceai, etc.

Bodhi Studio

Intrarea Victor Eftimiu nr 2 Our New Address Strada Popa Rusu 16a

contact@bodhistudio.rocontact@bodhistudio.ro

0752 240 1460752 240 146


Studioul nostru