Despre noi

Fie că practici yoga, faci meditație, ești artist, scriitor sau pur și simplu cauți inspirație, la BODHI Studio vei găsi liniște și bucurie.

Bodhistudio

Bine ai venit la BODHI Studio – un loc în care să te simți ACASĂ

Credem că doar împărtășind practica, ideile și cunoștințele pe care le avem, comunitatea BODHI se formează și se dezvoltă armonios. Iar asta e tot ce ne dorim.

De aceea, studioul nostru aduce împreună experți, tehnici și idei care te pot ghida în călătoria ta către o viață trăită conștient, spre găsirea adevăratului sens, adevăratului TU.

Fie că practici yoga, faci meditație, ești artist, scriitor sau pur și simplu cauți inspirație, la BODHI Studio vei găsi liniște și bucurie. BODHI e locul care-ți fortifică trupul și-ți hrănește sufletul. Este o a doua casă – pe care o construim împreună, zi de zi.

Viziune

Suntem constructorii unui spațiu care susține oamenii să-și construiască VIAȚA. Un spațiu care hrănește sufletul, fortifică corpul, inspiră mintea.

Misiune

Credem că yoga este pentru toți.

Suntem aici să celebrăm viața și să dăm forță călătoriei tale către o viață echilibrată, armonioasă, abundentă. De aceea, programele noastre, dedicate tradițiilor yoga antice, sunt adaptate perfect provocărilor contemporane. Așa că, indiferent de vârstă sau de nivelul tău de condiție fizică, îți oferim stiluri de yoga care să ți se potrivească.

Ce fel de YOGA îți oferim la BODHI Studio?

Yoga în care poți avea încredere. Clasele noastre de yoga sunt un mix perfect de integritate, calitate și, ai să râzi, umor. Profesorii noștri talentați, pasionați și foarte bine antrenați fac din yoga o practică plăcută și accesibilă, fie că te afli pe mat sau nu. Dar o să te convingi singur de asta.

Nou la BODHI Studio?

Vezi ce ți se potrivește din cele peste 80 de clase lunare

Abonament 1 lună (doar online pe ZOOM) : 250 RON


Tarife și abonamente

Bodhi Studio

Intrarea Victor Eftimiu nr 2 Our New Address Strada Popa Rusu 16a

contact@bodhistudio.rocontact@bodhistudio.ro

0752 240 1460752 240 146


Studioul nostru