⟵ Înapoi la blog

Women's Yoga Circle cu Dana Nedelcu

09 August 2018

Duminică, 5 august, odată ce soarele a binevoit să reapară permanent în zilele noastre de vară, fără nicio urmă de ploaie care să ne întunece sufletele, la Bodhi Studio, nici prea de dimineață, nici prea târziu, a avut loc o întâlnire minunată coordonată Dana Nedelcu intitulată Women Yoga Circle.

Timp de două ore la care am avut marea plăcere să particip, am explorat un alt fel de yoga, o combinație minunată de meditație și yoga care m-a ajutat să mă deconectez de exterior și să mă concentrez pe sufletul și pe conștiința mea. Am simțit recunoștință pentru fiecare respirație, pentru fiecare moment când m-am simțiti vie și am realizat cât de mult pierd din această conștiință de sine pe parcursul momentelor stresante și agitate din viața mea. Pierd din vedere minunatul dar de a respira, de a vedea, de a merge. Nu e așa că vi se întâmplă și vouă des?

Întâlnirea a stat exculsiv sub semnul feminității, fiecare dintre noi îmbrățișând practicile Womb Yoga și a Yin Yoga. Am creat legătura între inimă și pântec, ne-am deschis către creativitate și fertilitate, încercând să atragem toate energiile pozitive de care avem nevoie pentru a fi. Doar pentru a fi. Atât în viețile noastre, cât și în ale celor dragi. De a fi prezente prin iubire și recunoștință.

De asemena, am discutat despre menstruație, sarcină și menopauză. Fiecare moment din viața unei femei vine ca o experiență menită să ne învețe, să ne încununeze cu maturitatea fiecărei etape din această călătorie pe care o numim viață. Iubirea necondiționată, libertatea și curajul de a fi noi înșine în fiecare clipă, fără teamă au fost laitmotivele întâlnirii. Totul a fost îmbinat cu muzică, mantre, mișcare, poezie, având în centru un miros delicat de bețisoare parfumate și de flori de soare, care ne-au sensiblizate și emoționat.

Personal, au fost două ore dintr-o duminică de vară trăite cu folos. Trecând printr-o serie de schimbări în viața mea, atât la nivel spiritual, cât și fizic, Women Yoga Circle sub frumoasa cooronare a Danei Nedelcu m-a ajutat enorm să fiu alături de femei minunate, puternice, fiecare în căutarea sinelui, a curajului de a merge mai departe. Deși fără o aparentă legătură între noi, eram cu toate acolo, iubeam, speram către o zi cu și mai mult soare. Pur și simplu trăiam.

Un articol realizat de Mădălina Haiducu

Ți-a plăcut această pagină?

Articole recomandate

Află ce servicii avem pe lângă cursurile de Yoga

Yoga pentru copii și familie

Yoga pentru copii și familie

5 Feb, 16:14

Dacă încă nu v-ați hotărât dacă să veniți cu copilul vostru la o clasă de yoga, poate vă putem ajuta noi. Yoga este benefică pentru copii în multe feluri și de aceea v-am făcut o listă cu câteva beneficii ale practicii.

Citește tot articolul »
Curățarea energetică a corpului și a locuinței

Curățarea energetică a corpului și a locuinței

17 Apr, 16:29

În fiecare zi ne place să avem grijă de corpul nostru fizic: îl alimentam cu hrana de care are nevoie, îl spălăm cu grijă și îl ținem în formă prin practicarea unei activități fizice regulate. Aceleași lucruri le facem și cu propiile locuințe: dăm cu aspiratorul, ștergem praful, geamurile, oglinzile. Dar câteodată pur și simplu ne simțim încărcați – atât cu noi înșine, cât și în casele în care locuim. Deși suntem conștienți că nu este nimic în neregulă cu noi, încărcătura energetică personală sau a locului în care trăim ne poate cauza stări de nervozitate, nefericire, agitație și poate produce chiar rău fizic.

Citește tot articolul »
Limba sanskrită – povestea și energia ei vindecătoare

Limba sanskrită – povestea și energia ei vindecătoare

17 Dec, 11:17

Limba sanskrită este o limbă ieșită din uz (nu mai este folosită ca limbă vorbită), însă este cea mai veche limbă de pe pământ și este încă o prezentă constantă în timpul claselor de yoga, de meditație sau de kirtan. Haide să aflăm împreună de ce această limbă străveche este suficient de importantă pentru a supraviețui și cum a reușit să își croiască drum în clasele de yoga modernă.

Citește tot articolul »

Nou la BODHI Studio?

Vezi ce ți se potrivește din cele peste 80 de clase lunare

Abonament 1 lună (doar online pe ZOOM) : 250 RON


Tarife și abonamente

Bodhi Studio

Intrarea Victor Eftimiu nr 2 Our New Address Strada Popa Rusu 16a

contact@bodhistudio.rocontact@bodhistudio.ro

0752 240 1460752 240 146


Studioul nostru