Women's Qigong with Dana Mirza

Bodhi Studio

Duminică, 21 Oct, 10:00-12:00

Duminică, 21 octombrie, vă invităm să participați la un atelier în care să descoperiți practici străvechi pentru sănătate, armonie și longevitate din qigong și medicina tradițională chineză.


“Qigong” se poate traduce prin “lucru cu energia” (qi=energie, gong=lucru); mai mult decat atat insa, QIGONG-ul este un sistem de cultivare a sanatatii, de autocunoastere si evolutie spirituala, este un mod de viata. Cu o vechime de peste 5000 de ani, a devenit astazi cunoscut in intreaga lume, fiind considerat de Organizatia Mondiala a Sanatatii, alaturi de taijiquan (tai chi), drept una din cele mai eficiente modalitati de pastrare a sanatatii.

Atelierul din aceasta duminica este dedicat femeilor. Pentru ca fiziologia unei femei, emotiile sale si schimbarile hormonale difera in multe feluri de cele ale unui barbat, tehnici specifice de mentinere a sanatatii feminine si a vitalitatii sunt nu doar binevenite, dar si necesare. Tehnici specifice sunt necesare si pentru diferitele etape ale vietii insotite de transformarile lor caracteristice: pubertate, maturitate – insotite de sarcina si maternitate, menopauza, postmenopauza. In medicina traditionala chineza (MTC) fazele naturale din viata unei femei sunt onorate si celebrate.Traditiile vechi din MTC sunt necesare mai mult decat oricand in societatea contemporana, cand femeile sunt puse in situatia in care trebuie sa faca fata unor solicitari mai intense, sa daruiasca la fel de mult timp si energie atat vietii de familie, cat si celei profesionale. Oboseala, stresul, lipsa de somn, anduranta sunt provocari la care ele trebuie sa faca fata din ce in ce mai des. 
Ansamblul practicilor din qigong si medicina traditionala chineza ne ofera suport emotional si echilibru in toate etapele vietii, ne ajuta sa avem imunitate crescuta (scad riscul cancerului de san, cresc rezistenta la tumori si virusuri), echilibru emotional si hormonal, minte linistita, forma fizica armonioasa si tonus psihic ridicat, flexibilitate, o functionare mai buna a aparatului digestiv si a celui reproducator, circulatie imbunatatita a fluidelor in corp.

Tehnicile de qigong pentru sanatate feminina ne ajuta sa traim cu mai mult echilbru, sa ne regasim vitalitatea, sa avem mai multa prezenta in propriile vieti, sa dezvoltam o relatie de iubire si respect cu corpurile noastre, sa intelegem mai bine natura nostra feminina, yin, sa descoperim si sa manifestam frumusetea interioara si potentialul creator. 


Timp de doua ore vom invata si practica impreuna:
- tehnici de relaxare ;
- tehnici de respiratie;
- forme dinamice de qigong pentru relaxare, reglarea sistemului hormonal, deplasarea energiei pe meridiane;
- automasajul unor puncte de pe meridiane si tapping (batai usoare);
- automasajul fetei.
Vom incheia printr-o tehnica meditativa si chanting.

-------------------------------------------------------------------------

Va ghideaza cu multa caldura DANA MIRZA, instructor de qigong pentru sanatate feminina si taijiquan (tai chi) stilul Yang in cadrul Fundației Române de Qigong, instructor yin yoga, instructor bodyArt. 

Ți-a plăcut această pagină?

Alte workshop-uri

Află ce servicii avem pe lângă cursurile de Yoga

Release your Fascia: Yin Yoga and Trigger Points
11 May, 10:30-12:30 cu Dana Mîrza

Release your Fascia: Yin Yoga and Trigger Points

Sambata , 11 Mai, va invitam sa facem impreuna o calatorie prin fascii si meridiane energetice, in care sa exploram propriile stari si emotii, sa topim din tensiuni, sa ne simtim fluizi si liberi in propriul corp.

Preț: 60 RON
Mai multe detalii »
Yoga Challange VI Special Edition
06 May, 07:00-08:30 cu

Yoga Challange VI Special Edition

Yoga Challenge VI Special Edition
4 days per week/4 weeks/4 teachers/4 yoga styles

Preț: 120 euro RON
Mai multe detalii »
Atelier de Art-Terapie Phronetik
24 April, 19:00-20:30 cu Alexandra Adina Rădescu

Atelier de Art-Terapie Phronetik

Te-ai gândit vreodată cum ar fi dacă subconștientul tău ar vorbi liber, fără a fi constrâns de conștient? Cum ar fi dacă o foaie albă de hârtie ar dezvălui emoții pe care vrei să le vindeci, să le înțelegi, să le accepți?

Preț: 50 RON
Mai multe detalii »

Nou la BODHI Studio?

Vezi ce ți se potrivește din cele peste 80 de clase lunare

10 ședințe pentru doar 300 RON


Tarife și abonamente

Bodhi Studio

Intrarea Victor Eftimiu nr 2 Intrarea Victor Eftimiu nr 2, etaj 4, Bucharest, Romania

contact@bodhistudio.rocontact@bodhistudio.ro

0752 240 1460752 240 146


Studioul nostru