Curs de Yoga - Nivel Începător

Bodhi Studio, Intrarea Victor Eftimiu, nr. 2, etaj 4

Joi, 04 Oct, 20:00-21:15

Nu ai facut niciodata yoga? 

Incearca cursul nostru de 4 saptamani pentru incepatori si vei deveni un practicant increzator, invatand bazele yoga intr-un mediu sigur si prietenos.

Nu trebuie sa fii in forma sau flexibil. Cursul este creat pentru a-ti creste increderea, puterea si flexibilitatea.

▲ Facand primul pas pe salteaua de yoga este un inceput interesant. Construirea unei baze solide este cea mai importanta parte a acestei practici. 
Yoga este pentru oricine; barbati, femei, copii, adolescenti, varstnici, gravide si proaspete mamici. Este exercitiul suprem si metoda de a ne imbunatati pe noi insine, combinand Mintea (minte calma/focus emotional), Energia (forta vietii cultivata prin respiratie) si Corpul (miscare si posturi).

▲ Acesta este un curs structurat ce progreseaza in fiecare saptamana si ajuta studentul sa se dezvolte prin principiile fundamentale ale acestei practici. 

▲ Pe parcursul cursului se vor oferi instructiuni asupra:
1. Principiilor respiratiei si cum aceasta ne afecteaza postura si felul in care mintea se comporta.
2. Principiilor aliniamentului in diferite posturi din yoga
3. Cum sa creezi o secventa a practicii astfel incat sa poti avea o practica personala care sa iti indeplineasca nevoile.
4. Cum sa aduci principiile yoga in viata de zi cu zi. Pana la urma yoga este o practica holistica si fiind folosita doar pe salteaua de yoga se limiteaza. 

▲ Cateva din multele beneficii yoga sunt: imbunatatirea posturii si a respiratiei, tonus ridicat, putere si flexibilitate, o mai buna abilitate de a face fata stresului cotidian si de a avea o stare de calm.

▲ Ce trebuie sa aduc?

Poarta haine lejere, o sticla cu apa si o saltea daca ai una,daca nu poti imprumuta una de la noi. Yoga este o activitate in picioarele goale, asa ca nu este nevoie sa porti incaltaminte in timpul practicii. 

▲ Pentru inscrieri este necesar sa ne trimiteti numele dumneavoastra complet si un numar de telefon si noi va vom confirma rezervarea in limita locurilor disponibile!

----------------------------------------------------------------------------

Despre Monica

Calatoria mea Yoga a inceput in timpul maternitatii, descoperind-o ca pe o forma extraordinara de reconectare autentica cu sinele, de linistire a mintii, de eliminare a durerilor de spate si a stresului. Curand practica de pe salteaua yoga a putut fi aplicata si in viata de zi cu zi, contribuind la bunastarea mea si a celor dragi. 

In anul 2016 am absolvit 200 HR Yoga Teacher Training in capitala mondiala Yoga - Rishikesh, India, in urma caruia am devenit profesor acreditat US Yoga Alliance pe multiple stiluri yoga. 

Dupa un an de predare si impartasire a invataturii aduse din India, clasele de yoga imi ofera bucuria si implinirea de a transmite mai departe starea de bine, calm si energie pozitiva. 

Adaugand valoare experientei, de la intoarcerea din India, predau clase private, impartasind beneficiile yoga in cazuri particulare precum depresie, atacuri de panica, insomnii, probleme articulare etc. 
Calatoria aceasta este lunga, si de-aceea imi reamintesc mie si studentilor mei ca indiferent cat de puternic si flexibil te simti, este nevoie sa-ti dai timp sa privesti in interiorul tau, sa intelegi ceea ce simti si sa inveti sa traiesti in armonie cu tine. 

Pentru mine yoga inseamna sa fii bun cu tine insuti, sa fii umil si impacat, pentru a fi capabil sa aduci linistea in relatiile cu ceilalti.

De abia astept sa ne intalnim pe salteaua yoga.
---------------------------------------------------------------------------
☼ Joi, 20:15-21:30 și Duminica, 16:00-17:15, incepand din 4 octombrie timp de 4 saptamani
☼ Inscrierile se fac pana la data de 2 octombrie - Locuri limitate
☼ Investitia ta: 320 ron/cursul de 8 sedinte
☼ Rezervări: 0752 240 146 <<>> email: contact@bodhistudio.ro

☼ Contravaloarea cursului este nerambursabila
-----------------------------------------------------------------------------

Mentionam ca este necesara anularea rezervarii cu minim 3 ore inainte de inceperea clasei in cazul in care nu te poti prezenta. In caz contrar, vom considera ca ai participat, iar astfel se va scadea o sedinta din abonament.

Ți-a plăcut această pagină?

Alte workshop-uri

Află ce servicii avem pe lângă cursurile de Yoga

Release your Fascia: Yin Yoga and Trigger Points
11 May, 10:30-12:30 cu Dana Mîrza

Release your Fascia: Yin Yoga and Trigger Points

Sambata , 11 Mai, va invitam sa facem impreuna o calatorie prin fascii si meridiane energetice, in care sa exploram propriile stari si emotii, sa topim din tensiuni, sa ne simtim fluizi si liberi in propriul corp.

Preț: 60 RON
Mai multe detalii »
Yoga Challange VI Special Edition
06 May, 07:00-08:30 cu

Yoga Challange VI Special Edition

Yoga Challenge VI Special Edition
4 days per week/4 weeks/4 teachers/4 yoga styles

Preț: 120 euro RON
Mai multe detalii »
Atelier de Art-Terapie Phronetik
24 April, 19:00-20:30 cu Alexandra Adina Rădescu

Atelier de Art-Terapie Phronetik

Te-ai gândit vreodată cum ar fi dacă subconștientul tău ar vorbi liber, fără a fi constrâns de conștient? Cum ar fi dacă o foaie albă de hârtie ar dezvălui emoții pe care vrei să le vindeci, să le înțelegi, să le accepți?

Preț: 50 RON
Mai multe detalii »

Nou la BODHI Studio?

Vezi ce ți se potrivește din cele peste 80 de clase lunare

10 ședințe pentru doar 300 RON


Tarife și abonamente

Bodhi Studio

Intrarea Victor Eftimiu nr 2 Intrarea Victor Eftimiu nr 2, etaj 4, Bucharest, Romania

contact@bodhistudio.rocontact@bodhistudio.ro

0752 240 1460752 240 146


Studioul nostru