Circle Sounds

Bodhi Studio, Bucharest

Duminică, 12 Nov, 19:00-21:00

Dacă ești pasionat de exprimarea sinelui, de cântat sau pur și simplu cauți noi moduri de a interacționa muzical cu un grup de oameni simpatici, ești în locul potrivit și binevenit să ni te alături. 

Petra Acker și BODHI Studio te invită la Circle Sounds, o serie de workshopuri de Circle Singing si body-percussion. Dacă ești pasionat de exprimarea sinelui, de cântat sau pur și simplu cauți noi moduri de a interacționa muzical cu un grup de oameni simpatici, ești în locul potrivit și binevenit să ni te alături. 

Circle Singing este o practică ce presupune improvizație muzicală spontană în grup, condusă de un leader care ‘inventează’ o linie muzicală simplă pe loc, care va fi preluată și cântată repetitiv de câteva persoane din grup. Peste această melodie se adaugă alte câteva linii armonioase, construind un cântec pe mai multe voci, care se poate altera apoi prin schimbări de volum, opriri, schimbări de registru sau ritm și alte ‘artificii’. 


Despre Petra Acker

Pe lângă activitatea de pe scenă, Petra este facilitator în cadrul unor workshopuri de Circle Singing (cântat improvizat în grup) și body-percussion pentru grupuri de toate vârstele, indiferent de formarea muzicală, de la cântăreți la non-muzicieni pasionați de exprimarea sinelui. 

În 2014, a avut ocazia de a participa la un workshop de Circle Singing condus de Roger Treece, unul dintre co-producătorii lui Bobby McFerrin, și a fost fascinată de această modalitate de a crea muzica. 

Petra s-a simțit profund inspirată de aceasta primă experiența și a început să folosească tehnica în felul său propriu, combinând-o cu body-percussion și comunicarea spontană prin sunete. 

Ce reiese este un Jam-Session la care ne folosim întregul corp ca instrument de percuție, și, bineînteles, vocea, pentru a crea propria noastră muzică, un proces enorm de creativ, distractiv și de-a dreptul terapeutic pentru participanți. 
 

Ți-a plăcut această pagină?

Alte workshop-uri

Află ce servicii avem pe lângă cursurile de Yoga

Release your Fascia: Yin Yoga and Trigger Points
11 May, 10:30-12:30 cu Dana Mîrza

Release your Fascia: Yin Yoga and Trigger Points

Sambata , 11 Mai, va invitam sa facem impreuna o calatorie prin fascii si meridiane energetice, in care sa exploram propriile stari si emotii, sa topim din tensiuni, sa ne simtim fluizi si liberi in propriul corp.

Preț: 60 RON
Mai multe detalii »
Yoga Challange VI Special Edition
06 May, 07:00-08:30 cu

Yoga Challange VI Special Edition

Yoga Challenge VI Special Edition
4 days per week/4 weeks/4 teachers/4 yoga styles

Preț: 120 euro RON
Mai multe detalii »
Atelier de Art-Terapie Phronetik
24 April, 19:00-20:30 cu Alexandra Adina Rădescu

Atelier de Art-Terapie Phronetik

Te-ai gândit vreodată cum ar fi dacă subconștientul tău ar vorbi liber, fără a fi constrâns de conștient? Cum ar fi dacă o foaie albă de hârtie ar dezvălui emoții pe care vrei să le vindeci, să le înțelegi, să le accepți?

Preț: 50 RON
Mai multe detalii »

Nou la BODHI Studio?

Vezi ce ți se potrivește din cele peste 80 de clase lunare

10 ședințe pentru doar 300 RON


Tarife și abonamente

Bodhi Studio

Intrarea Victor Eftimiu nr 2 Intrarea Victor Eftimiu nr 2, etaj 4, Bucharest, Romania

contact@bodhistudio.rocontact@bodhistudio.ro

0752 240 1460752 240 146


Studioul nostru