Valentin Poleanu

Un om blând şi mereu cu zâmbetul pe buze, Valentin este în căutarea adevărului Universal încă din copilărie.

In 2008, dragostea pentru muzică l-a determinat să înceapă să organizeze petreceri de muzică electronică, dar şi 2 festivaluri de acelaşi gen.

În 2011 Valentin şi-a ascultat vocea interioară ce l-a ghidat spre a-şi găsi primul profesor spiritual. Astfel, alături de profesorul George Mandache, el a învăţat să folosească pentru el şi cei din jur mai multe sisteme spirituale energetice: Reiki, Karuna Ki, Flacăra Violet, Shamballa & Vindecarea Spirituală Alpha. 

In 2014 a plecat într-o călătorie profundă de vindecare şi înţelegere în India. Aici, sub îndrumarea profesorilor Roshan Sighn şi “Krishna” Natwar Skhwal, Valentin a studiat mai multe forme de Yoga, obţinând certificatul de 500h RYT YOGA ALLIANCE în cadrul şcolii RishikeshYogPeeth din Rishikesh. 

În 2015 Valentin s-a întors în România pentru a începe să împărtășească în studioul său din Bucureşti, puterile vindecătoare ale practicii antice Yoga, semenilor săi. 

Valentin predă tehnici de respiraţie pranayama, Hatha Tradiţional, Ashtanga & Iyengar, cântă mantre elevilor, susţine meditaţii de curăţare şi energizare a aurei, chakrelor şi organelor, de asemenea şi meditaţii de deschidere a inimii.

“Atunci când predau, nu consider că muncesc sau fac ceva greu. În timpul claselor gândesc că toţi cei prezenţi sunt ajutaţi de către Univers şi Divinitate să devină cea mai bună variantă a lor. Scopul meu este să inspir oamenii să devină mai sănătoşi, fericiţi, neînfricaţi şi să se bucure de viaţă aşa cum este ea."
 

Ți-a plăcut această pagină?

Clasele profesorului

Nou la BODHI Studio?

Vezi ce ți se potrivește din cele peste 80 de clase lunare

5 ședințe pentru doar 150 RON


Tarife și abonamente

Bodhi Studio

Intrarea Victor Eftimiu nr 2 Intrarea Victor Eftimiu nr 2, etaj 4, Bucharest, Romania

contact@bodhistudio.rocontact@bodhistudio.ro

0752 240 1460745 257 208


Studioul nostru