Livia Constantin

Livia Constantin – profesor RYT500, inregistrat Yoga Alliance, are peste 15 ani de studiu si practica personala yoga si crede in educatia continua. Este fondatoarea scolii “atha YOGA iti” – RYS 200, impreuna cu maestra ei Alexandra Van Oosterum,  si tot impreuna s-au intors in India aproape in fiecare an din 2013, pentru a aprofunda spiritualitatea indiana si experienta in yoga. In 2014 termina un Master Class for Yoga Teachers la Kaivalyadhama Institute, Lonavla, India.

Stilul Liviei aduce laolalta precizia posturilor, atentia constienta si dezvoltarea echilibrului interior. Fiecare clasa de yoga este unica si va ajuta sa va imbunatatiti flexibilitatea, mobilitatea musculaturii si a articulatiilor, sa dezvoltati putere, stabilitate, o postura corecta si o stare interioara de bine.

"Prin yoga, iti trezesti în mod sistematic abilitatea de a simți ce se întâmplă în corpul, inima și mintea ta. Inveti sa lucrezi cu respiratia ta si cum sa-ti recapeti claritatea mentala. Pe măsură ce conștientizarea ta devine mai rafinată, te poate ghida în toate domeniile vieții tale. Începei să observi ce alimente te fac sa te simti in forma, activitatea care te face sa te simti implinit, persoanele care iti aduc bucurie... ". - Livia

Clasele sunt predate in traditia Hatha Yoga, cu accent pe aliniament corect, de inspiratie Iyengar si in respectul conceptelor disciplinei yoga asa cum sint exprimate in Patanjali Yoga Sutras, cu o atentie particulara catre persoana, a structurii sale corporale si a “bagajului” ei emotiv.  Hatha yoga se refera la practica posturilor si a observarii respiratiei, care se face cu scopul de a atinge sanatatea si pacea mintii. Livia aduce o nota personala claselor, prin imbinarea unica dintre experienta ei, prezenta plina de atentie, personalitatea sa si dedicarea cu care studiaza si practica yoga.

Cel mai usor mod de a intra in contact cu Livia:

livia@athayogaiti.eu

www.athayogaiti.eu

Ți-a plăcut această pagină?

Clasele profesorului

Nou la BODHI Studio?

Vezi ce ți se potrivește din cele peste 80 de clase lunare

5 ședințe pentru doar 150 RON


Tarife și abonamente

Bodhi Studio

Intrarea Victor Eftimiu nr 2 Intrarea Victor Eftimiu nr 2, etaj 4, Bucharest, Romania

contact@bodhistudio.rocontact@bodhistudio.ro

0752 240 1460745 257 208


Studioul nostru