⟵ Înapoi la blog

Women's Yoga Circle cu Dana Nedelcu

09 August 2018

Duminică, 5 august, odată ce soarele a binevoit să reapară permanent în zilele noastre de vară, fără nicio urmă de ploaie care să ne întunece sufletele, la Bodhi Studio, nici prea de dimineață, nici prea târziu, a avut loc o întâlnire minunată coordonată Dana Nedelcu intitulată Women Yoga Circle.

Timp de două ore la care am avut marea plăcere să particip, am explorat un alt fel de yoga, o combinație minunată de meditație și yoga care m-a ajutat să mă deconectez de exterior și să mă concentrez pe sufletul și pe conștiința mea. Am simțit recunoștință pentru fiecare respirație, pentru fiecare moment când m-am simțiti vie și am realizat cât de mult pierd din această conștiință de sine pe parcursul momentelor stresante și agitate din viața mea. Pierd din vedere minunatul dar de a respira, de a vedea, de a merge. Nu e așa că vi se întâmplă și vouă des?

Întâlnirea a stat exculsiv sub semnul feminității, fiecare dintre noi îmbrățișând practicile Womb Yoga și a Yin Yoga. Am creat legătura între inimă și pântec, ne-am deschis către creativitate și fertilitate, încercând să atragem toate energiile pozitive de care avem nevoie pentru a fi. Doar pentru a fi. Atât în viețile noastre, cât și în ale celor dragi. De a fi prezente prin iubire și recunoștință.

De asemena, am discutat despre menstruație, sarcină și menopauză. Fiecare moment din viața unei femei vine ca o experiență menită să ne învețe, să ne încununeze cu maturitatea fiecărei etape din această călătorie pe care o numim viață. Iubirea necondiționată, libertatea și curajul de a fi noi înșine în fiecare clipă, fără teamă au fost laitmotivele întâlnirii. Totul a fost îmbinat cu muzică, mantre, mișcare, poezie, având în centru un miros delicat de bețisoare parfumate și de flori de soare, care ne-au sensiblizate și emoționat.

Personal, au fost două ore dintr-o duminică de vară trăite cu folos. Trecând printr-o serie de schimbări în viața mea, atât la nivel spiritual, cât și fizic, Women Yoga Circle sub frumoasa cooronare a Danei Nedelcu m-a ajutat enorm să fiu alături de femei minunate, puternice, fiecare în căutarea sinelui, a curajului de a merge mai departe. Deși fără o aparentă legătură între noi, eram cu toate acolo, iubeam, speram către o zi cu și mai mult soare. Pur și simplu trăiam.

Un articol realizat de Mădălina Haiducu

Ți-a plăcut această pagină?

Articole recomandate

Află ce servicii avem pe lângă cursurile de Yoga

7 metode prin care să elimini stresul și să fii mai relaxat

7 metode prin care să elimini stresul și să fii mai relaxat

25 mai, 19:14

Este foarte ușor să fim prinși în vâltoarea vieții, în planuri, în deadline-uri, cumpărături și multe alte evenimente care ne acaparează și care reprezintă surse de stres. Este foarte ușor să ne pierdem și să uităm de lucrurile care ne fac fericiți cu adevărat. Dacă simți că te încadrezi în această descriere, atunci ai nevoie de un detox emoțional. Hai să discutăm mai multe despre asta, ce zici?

Citește tot articolul »
Despre yoga și viață cu Monica Filip

Despre yoga și viață cu Monica Filip

13 Feb, 18:36

Monica Filip a descoperit practica yoga în timpul maternității și asta i-a schimbat în bine viața

Citește tot articolul »
Yoga prenatală – beneficii și relaxare

Yoga prenatală – beneficii și relaxare

22 Nov, 12:48

Yoga este considerată de mulți o activitate benefică atât pentru corp, cât și pentru minte. Te ajută să te deconectezi, să te relaxezi, să fii atent la respirație, la nevoile coprului tău și la starea ta interioară prin concentrarea minții asupra aliniamentului, asupra posturilor specific.

Citește tot articolul »

Nou la BODHI Studio?

Vezi ce ți se potrivește din cele peste 80 de clase lunare

Abonament 1 lună (doar online pe ZOOM) : 250 RON


Tarife și abonamente

Bodhi Studio

Intrarea Victor Eftimiu nr 2 Our New Address Strada Popa Rusu 16a

contact@bodhistudio.rocontact@bodhistudio.ro

0752 240 1460752 240 146


Studioul nostru